KIK - dit ben ik!

Een cursus om beter uit de verf te komen

 

KIK - dit ben ik! voor kinderen op de basisschool

U weet dat uw kind meer in zijn mars heeft, maar het komt te weinig uit de verf?

Dit kan bijvoorbeeld komen door één of meer van de volgende punten:

  

2 x per jaar gaan we van start met een nieuwe ronde van de KIK , een cursus om kinderen beter uit de verf te laten komen.

We hebben KIK ontwikkeld vanuit onze achtergrond en ervaring op het gebied van logopedie en communicatie. In onze logopediepraktijk zien wij regelmatig kinderen die beter tot hun recht zouden kunnen komen dan ze nu doen. Ook hebben een heel aantal ouders en leerkrachten ons gevraagd naar cursussen voor kinderen die sociaal niet optimaal uit de verf komen of wat onzeker zijn. Juist voor die kinderen waarbij de problemen ogenschijnlijk niet heel groot zijn, maar waarbij een extra steuntje in de rug wel zeer welkom is. Gewoon omdat het zo veel fijner is wanneer je lekkerder in je vel zit.

Periode

voorjaar 2018: KIK 1 ( groep 2 t/m 4/5)

voorjaar 2018: KIK 2 ( groep 5/6 t/m 8) 

Tijden

vrijdag 15.20-16.15 uur  (KIK 1)  vrijdag 16.20-17.15 uur (KIK 2)

Locatie

Gymzaal - Basisschool Het Mozaïek, v.d. Eijndestraat 24, Den Haag
(in het Statenkwartier achter de speeltuin a.d. Frederik Hendriklaan)*

 In 8 workshops werken de kinderen aan hun weerbaarheid, sociale en expressieve vaardigheden en zelfvertrouwen. Zodat ze op een positieve manier durven te laten zien en horen wie ze zijn en wat ze kunnen!

De cursus wordt gegeven door 2 ervaren trainers. Er is plaats voor 10 kinderen per trainingsgroep. Het minimum aantal deelnemers is 6. U kunt uw kind opgeven door middel van het inschrijfformulier. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en volgorde van aanmelding. De cursusdata en tijd voor uw kind worden u dan zo spoedig mogelijk doorgegeven.

De prijs is 295,- euro (betaling vooraf, bij inschrijving). Omdat er veel logopedische elementen in de KIK-training zijn verwerkt en de kinderen ook logopedisch gescreend worden,  kunt u het bedrag deels declareren bij uw verzekering. U dient echter van tevoren zelf de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar te lezen; de meeste zorgverzekeraars hebben logopedie in hun basispakket zitten, maar de uitvoering verschilt. Wij bemiddelen hierin niet. Na betaling ontvangt u van ons aan het einde van de training een factuur voor het logopedische gedeelte. U dient hiervoor al uw verzekeringsgegevens in te vullen, te weten het relatienr en het BSN. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. U krijgt dan meestal het  logopediegedeelte terug van de verzekering (afhankelijk van het beleid van de overheid). U kunt ons uiteraard mailen op info@offerhauscommunicatie.nl of bellen als u nog vragen heeft.


06- 21275508    (Ariane )     

*KIK op school

Het is ook mogelijk om de KIK training op uw eigen school te laten plaatsvinden, op een nader te bepalen dag en tijdstip. Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@offerhauscommunicatie.nl

 

Ariane Offerhaus & Marjet Offerhaus